trouwvideo achtergrond
telefoon 06-11924802    email 
Cameraman op jullie huwelijk

Een trouwfilm laten maken door een professionele cameraman.

Hebben jullie interesse om mij als cameraman in te huren voor het filmen van jullie bruiloft? Dan kan je hier lezen welke stappen we nemen van het kennismakingsgesprek tot aan het afleveren van de trouwfilm.

Contact en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Jullie nemen contact op met mij via email/telefoon of het contactformulier. Allereerst kijken we of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft. Daarnaast hoor ik graag waar de bruiloft plaatsvindt, waar jullie vandaan komen en hoe de trouwdag ongeveer zal verlopen. Ook ben ik nieuwsgierig wat jullie van een trouwfilm verwachten en in welk trouwpakket jullie interesse hebben. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren.

Na het eerste contact kom ik graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over het maken van de trouwfilm. Tijdens dit gesprek is het belangrijk dat we een goede klik met elkaar hebben en kunnen we de bruiloft op ons gemak in details bespreken.

Het besluit om mij als cameraman in te huren

De meeste bruidsparen krijgen tijdens het kennismakinggesprek meestal wel een duidelijk beeld of ze mij willen inhuren en hoeveel uur ik kom filmen op hun bruiloft. Natuurlijk kunnen jullie ook besluiten om er nog even een paar nachtjes over te slapen. Als jullie dan besluiten om mij als trouwvideograaf in te huren. Dan zal ik een opdrachtbevestiging maken waarin we alle afspraken vastleggen en zet ik jullie huwelijk vast in mijn agenda.

Dag van de bruiloft

Op de dag dat jullie trouwen zal ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijven. Ik zal precies weten wat er van me verwacht wordt aangezien we alles vooraf al besproken en geregeld hebben. Daarnaast zal ik de gehele dag veel in contact zijn met de ceremoniemeester(s) of weddingplanner. Jullie kunnen lekker gaan genieten van jullie huwelijksdag!

Monteren en aflevering van de trouwfilm

Veel tijd en aandacht besteed ik als videograaf aan het monteren van de trouwclip en lange trouwfilm. Zo zal de film een duidelijke verhaallijn krijgen, waarbij de muziek die jullie hebben gekozen samen met het beeld één geheel zullen vormen. Bovendien wordt elk shot kritisch bekeken en eventueel bewerkt.
Na het monteren worden de trouwclip, trouwfilm en het ruwe materiaal afgeleverd op USB-stick (dvd of blu ray is ook mogelijk) De USB-stick wordt afgeleverd in een persoonlijk vormgegeven doosje.
De trouwfilm komt op USB-stick met persoonlijke verpakking.
De trouwfilm komt op USB-stick met persoonlijke verpakking.

Onopvallend aanwezig

Op de dag van jullie bruiloft probeer ik tijdens het filmen zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven om de meest spontane shots te kunnen vangen. Tijdens de trouwceremonie werk ik zoveel mogelijk vanaf statief en ben ik dus niet aan het rondlopen. Je trouwfilm laten maken door droomvideo.nl is een keuze voor professionaliteit en creativiteit zonder storend aanwezig te zijn.

Camera en drone

Ik film jullie huwelijk met een Panasonic HC-1X ( 4K ) camera. Dit is een professionele camera die relatief klein is, waardoor ik onopvallend aanwezig kan zijn. Deze camera is van uitstekende kwaliteit, is zeer betrouwbaar en werkt ook goed in situaties met weinig licht. Ik werk ook met een drone. Een trouwfilm is tegenwoordig niet meer compleet zonder prachtige dronebeelden. De beelden geven een ander perspectief aan jullie trouwdag. Daarnaast gebruik ik voor bepaalde shots ook een gimbal camera. Met de gimbal camera kan je zeer stabiele bewegende shots maken.

Audio maakt een trouwvideo compleet

Bij goede audio opname komt meer kijken dan alleen een microfoon op je camera plaatsten. Aangezien ik naast een muziekclip ook een lange trouwvideo en al het ruwe materiaal aflever is audio heel belangrijk. Voor de huwelijksinzegening door de ambtenaar van de burgerlijke stand en eventuele speeches van vrienden en familie heb ik een clip-on microfoon. Deze gebruik ik om de stem van de spreker niet verloren te laten gaan in de achtergrondgeluiden. Natuurlijk heeft de camera ook een microfoon voor het omgevingsgeluid. Daarnaast hebben alle microfoons een windjammer voor trouwceremonies in de buitenlucht.

Trouwfilm van uw huwelijk

HOME

Als gepassioneerde cameraman leg ik jullie bruiloft op sfeervolle en vakkundige wijze vast op video. Mijn stijl als videograaf is te omschrijven als fris, vlot, creatief en met veel oog voor details.

Cameraman voor jullie trouwvideo

PRIJZEN

wat kost het inhuren van een videograaf? Om jullie een duidelijk beeld van mijn prijzen te geven, heb ik drie verschillende pakketten gemaakt. Niet iedereen heeft hetzelfde budget dus daarom is het mogelijk om zelf een pakket samen te stellen dat aansluit bij jullie wensen.

Een trouwclip van jullie bruiloft

VOORBEELDEN

Jullie huwelijk op video! Op deze pagina vind je een selectie van onze trouwvideo's. Ook leuk om cadeau te geven aan het bruidspaar!

Trouwvideograaf op uw bruiloft

CONTACT

Hebben jullie interesse in een bruidsfilm van droomvideo.nl. Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of andere vragen.